wsi-logo

Fitness

Wat kunt u verwachten?

Hier kunt u zich door professionals op een zeer verantwoorde wijze laten instrueren. Uw schema zal op basis van uw doelstelling door de instructeurs worden samengesteld en vakkundig uitgelegd.

U krijgt een op maat gemaakt trainingsprogramma. Binnen de fitness kunnen er een aantal sportieve mogelijkheden aangeboden worden. 


Wat zijn uw mogelijkheden?

Een spierkracht programma

Dit is een schema op individuele basis t.b.v. spierversterking, figuurverbetering, revalidatie van spier- en gewrichtsfuncties. 

Alle spiergroepen worden in de juiste verhoudingen belast zodat het lichaam harmonisch getraind wordt.

U traint met het zogenaamde TechnoGym System (TGS), een persoonlijk draagbaar geheugen, in de vorm van een "key".

Tijdens de training worden uw prestaties en vorderingen door een computer bijgehouden, deze past ook automatisch uw programma aan. Hierdoor heeft u te allen tijde een persoonlijke en efficiƫnte training.

Een cardiovasculair programma

Dit is een persoonlijk programma waarbij hart- en/of longfunctie getraind worden. 

Conditieverbetering, gewichtsverlies en revalidatie van hart en/of vaatziekten zijn enkele voorbeelden van redenen om een cardioprogramma te volgen.

Door middel van een hartslagmeter en de key traint u op een verantwoorde wijze en op het niveau waar u naar streeft. De hartslagmeter geeft uw hartfrequentie weer en de apparatuur past het niveau aan. Zo traint u niet te licht of te zwaar. Natuurlijk kan er ook een mix gemaakt worden van een kracht- en cardioprogramma. 

Hierbij is echter wel de arbeidstijd van belang zodat het programma niet te lang duurt en u dan ook op een verantwoorde wijze blijft trainen.


Groepslessen

Naast de individuele programma's zijn er ook verschillende groepslessen:

De voordelen van deze inspanningen zijn zowel lichamelijk als geestelijk.

Voorbeelden:

  • Normalisering van de bloeddruk
  • Verlaging van het cholesterolgehalte
  • De hartfrequentie in rust verlagen
  • Preventieve bescherming tegen blessures
  • Verbeteringen in het bewegingsapparaat
  • Stress vermindering; lichamelijke inspanning leidt tot geestelijke ontspanning
  • Positief effect op allerlei ziektes/blessures zoals:
  • Astma, COPD, hernia, ischias en andere rugklachten, reuma, fibromyalgie, MS, ME, cystic fibrosis, osteoporose, hart- en/of vaatklachten, gewricht en/of spierklachten, psychische klachten

Tot slot

Het Warren's Sportinstituut staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid, met als doel ervoor te zorgen dat u een gezonder leven leidt. 

Blijf niet langer zitten....

Kom eens langs... Blijf bezig, blijf gezond, want niets doen kan altijd nog!
+++ Power Yoga+++ KettleBell en TRX trainingen in Small Group PT cursussen +++ Warren's hulp initiatief +++ Hatha Yoga +++ Onze sandwiches zijn vanaf heden van het Vlaams Broodhuys +++ Klim jezelf naar de top +++ Prana Yoga +++ Voor iedereen, voor elk budget +++ Lekker stoom afblazen in de sauna +++ Mindfull Yoga +++ Je weer helemaal fit trainen? +++ Yoga / Tai Chi / Pilates in de avond en op zondagochtend +++ Iyengar Yoga +++ Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 6.55 tot 22.00 uur; Zaterdag van 8.55 tot 17.00 uur en zondag van 7.55 tot 17.00 uur