wsi-logo

Spin je fit

Al jaren is het een van de leukste manieren om je fitter dan ooit te voelen. Of je nu buiten op je racefiets fietst of een mountainbikefanaat bent.

Het is ook voor iedereen die energieker en sterker door het leven willen gaan. Met een enthousiaste instructeur zal je klimmen, sprinten, trekken en duwen. Natuurlijk zijn er rustmomenten om je te ‘reloaden’ voor de volgende rit. Altijd al mee willen doen, maar denk je dat het te zwaar is … Nergens voor nodig want de weerstandknop die bedien je helemaal zelf! We zien je snel in deze les! 

+++ Power Yoga+++ KettleBell en TRX trainingen in Small Group PT cursussen +++ Warren's hulp initiatief +++ Hatha Yoga +++ Onze sandwiches zijn vanaf heden van het Vlaams Broodhuys +++ Klim jezelf naar de top +++ Prana Yoga +++ Voor iedereen, voor elk budget +++ Lekker stoom afblazen in de sauna +++ Mindfull Yoga +++ Je weer helemaal fit trainen? +++ Yoga / Tai Chi / Pilates in de avond en op zondagochtend +++ Iyengar Yoga +++ Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 6.55 tot 22.00 uur; Zaterdag van 8.55 tot 17.00 uur en zondag van 7.55 tot 17.00 uur