wsi-logo

The Zenzone

The Zenzone is ontstaan vanuit de vraag van onze klanten naar een Yogaruimte die zou voldoen aan rust en stilte, een prettig klimaat en temperatuur, in een natuurlijke en minimalistische omgeving die warm en behaaglijk aan zou voelen ... Het werd de kunst van het weglaten!!

We nodigen je graag uit om elkaar te 'ont'moeten in The Zenzone in Warren's sportinstituut zodat je zelf kan ervaren hoe deze ruimte aanvoelt.
De persoonlijke aandacht zal in al onze Yoga-lessen centraal staan en mede daardoor zullen de lessen in kleine goepjes worden gegeven. Er zal les gegeven worden in groepen van 6-12 personen maar ook in kleinere groepjes van 2-4 en uiteraard behoort een Personal Yogi om privé lessen te krijgen ook tot de mogelijkheden.

Tevens is het huren van deze ruimte ook mogelijk, na het ontvangen van de aanvraag zullen wij dit persoonlijke bespreken m.b.t. het doel, de middelen en de kosten die bij het huren van deze ruimte horen.

 

Hatha Yoga | Iyengar Yoga | Mindful Yoga | Power Yoga | Prana Yoga

the zenzone achtergrond

+++ Power Yoga+++ KettleBell en TRX trainingen in Small Group PT cursussen +++ Warren's hulp initiatief +++ Hatha Yoga +++ Onze sandwiches zijn vanaf heden van het Vlaams Broodhuys +++ Klim jezelf naar de top +++ Prana Yoga +++ Voor iedereen, voor elk budget +++ Lekker stoom afblazen in de sauna +++ Mindfull Yoga +++ Je weer helemaal fit trainen? +++ Yoga / Tai Chi / Pilates in de avond en op zondagochtend +++ Iyengar Yoga +++ Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 6.55 tot 22.00 uur; Zaterdag van 8.55 tot 17.00 uur en zondag van 7.55 tot 17.00 uur