wsi-logo

Boxing Yoga

In BoxingYoga™ is er geen sprake van vechten. Het is een training, gebaseerd op yoga- en bokshoudingen. Je blijft op je eigen mat, het is dus een non-contact training. Je focust volledig op je eigen lichaam en geest: rustig blijven in uitdagende poses, de juiste inspanning en ontspanning van je spieren, bewustwording van de samenhang bewegen en ademhalen. Je komt er ook achter dat met een positieve mindset je veel meer bereikt tijdens de les en dat inzicht neem je ook mee als je van de mat afstapt.
Kortom: druist BoxingYoga™ tegen het principe van ahimsa (geweldloosheid) in? Nee. Net als de 'warrior poses' ahimsa respecteren, doen ook de poses in BoxingYoga™ dat. Beide respecteren levende wezens en zorgen voor een beter bewustzijn in lichaam en geest, mentale en fysieke kracht en flexibiliteit.

boxing yoga

+++ Power Yoga+++ KettleBell en TRX trainingen in Small Group PT cursussen +++ Warren's hulp initiatief +++ Hatha Yoga +++ Onze sandwiches zijn vanaf heden van het Vlaams Broodhuys +++ Klim jezelf naar de top +++ Prana Yoga +++ Voor iedereen, voor elk budget +++ Lekker stoom afblazen in de sauna +++ Mindfull Yoga +++ Je weer helemaal fit trainen? +++ Yoga / Tai Chi / Pilates in de avond en op zondagochtend +++ Iyengar Yoga +++ Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 6.55 tot 22.00 uur; Zaterdag van 8.55 tot 17.00 uur en zondag van 7.55 tot 17.00 uur